Ostoskori

Yritys

Armoire

Tavoitteenamme on tarjota asiakaslähtöistä, henkilökohtaista palvelua, joka auttaa tuomaan esille jokaisen asiakkaamme parhaat puolet. Kun asiakas hymyilee peilikuvalleen sovittaessaan uutta asuaan, olemme onnistuneet.

Kansainvälinen mallistomme on laajentunut tarjoten usein vaihtuvia, ajankohtaisia asuja niin työ-, matka- kuin juhlapukeutumiseenkin. Olemme ottaneet valikoimiimme myös uusia merkkejä ja tarjoamme ratkaisuja kaikille vartalotyypeille sekä runsaasti kokovaihtoehtoja.  Aikaisempien merkkien lisäksi saatavana on esimerkiksi suomalaisia, saksalaisia ja belgialaisia design -merkkejä kuten Ritva Falla, Jolier ja Just In Case.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme sopivan tavan seurata, mitä muotimaailmassa tapahtuu. Voit koska tahansa piipahtaa myymäläämme tutustumaan mallistoon ja uutuuksiin tai voit seurata uutuuksien tuloa netti- tai Facebook -sivuiltamme tai tilata uutiskirjeen sähköpostiisi.

Avaamme ovet myös aukioloaikojen ulkopuolella, mikäli asiakkaan tai ryhmän aikataulut niin vaativat.

boutique-armoire-liike

Asiakasillat ja -tapahtumat

Armoire on tarjonnut naisellisia vaihtoehtoja asiakkaiden tärkeimpiin juhlahetkiin, työpukeutumiseen ja matkoille. Verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden, pyrimme nopeisiin toimituksiin. Asiakkaiden vakiosuosikkeja ovat, ranskalaiset housut (ihmehousut, lentohousut, matkahousut), ranskalaiset matkamekot, kevyet ja lämpimät silkki-kashmirneuletakit ja  Frank Lyman -juhlamekot. Pyrimme tuotekuvauksissa kertomaan mekon istuvuudesta ja koko-ominaisuuksista.

Seuraamalla Facebooksivuja tai liittymällä sähköpostituslistalle, saat tietoa Pop Up -tapahtumista ja tarjouksista.  Järjestämme shoppailuiltoja,  muotinäytöksiä työpaikoille tai harrastusporukoille. Teemme myös yhteistyötä meikki- ja kampaamoryritysten kanssa. Jos haluat järjestää asiakkaillesi, kaveri- tai työkaverien kesken hauskan tilaisuuden, ole yhteydessä info@armoire.fi