Ostoskori

Yritys

Boutique Armoire

Tavoitteenamme on tarjota asiakaslähtöistä, henkilökohtaista palvelua, joka auttaa tuomaan esille jokaisen asiakkaamme parhaat puolet. Kun asiakas hymyilee peilikuvalleen sovittaessaan uutta asuaan, olemme onnistuneet.

Kansainvälinen mallistomme on laajentunut tarjoten usein vaihtuvia, ajankohtaisia asuja niin työ-, matka- kuin juhlapukeutumiseenkin. Olemme ottaneet valikoimiimme myös uusia merkkejä ja tarjoamme ratkaisuja kaikille vartalotyypeille sekä runsaasti kokovaihtoehtoja.  Aikaisempien merkkien lisäksi saatavana on esimerkiksi suomalaisia, saksalaisia ja belgialaisia design -merkkejä kuten Ritva Falla, Jolier ja Just In Case.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme sopivan tavan seurata, mitä muotimaailmassa tapahtuu. Voit koska tahansa piipahtaa myymäläämme tutustumaan mallistoon ja uutuuksiin tai voit seurata uutuuksien tuloa netti- tai Facebook -sivuiltamme tai tilata uutiskirjeen sähköpostiisi.

Avaamme ovet myös aukioloaikojen ulkopuolella, mikäli asiakkaan tai ryhmän aikataulut niin vaativat.

boutique-armoire-liike

Sinua palvelevat

Boutique Armoire on pääkaupunkiseudun tunnetuimpia muotikeitaita, joka on toiminut vuodesta 1989. ”Minulla on ollut ilo jatkaa ja kehittää edelleen yrityksen liikeideaa”, nykyinen omistaja Kirsi Laatikainen toteaa innostuneena. Ajatus omasta yrityksestä kypsyi kaupan alalla tehtyjen työvuosien aikana ja maaliskuussa 2012 hän tarttui tilaisuuteen ostaa Boutique Armoire. Henkilökohtainen palvelu, malliston tyylikkyys, naisellinen linja ja yksilöllisyys ovat yrityksen kulmakiviä.

Asiakkaiden iloksi työpariksi löytyi Titta, Piritta Petso, joka on työskennellyt myös edellisten omistajien aikana. Titan pettämätön tyylitaju ja mukava persoona ovat perusta monelle pitkälle asiakassuhteelle.

Yhdessä toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi!

Kirsi ja Piritta